Шукають чоловіків, який «підкидали» сміття в контейнери біля будинку лучан. ФОТО

3
-2
Шукають чоловіків, який «підкидали» сміття в контейнери біля будинку лучан. ФОТО
У Луцьку шукають осіб, які "підкидали" сміття у контейнери біля прибудинкової території по вулиці Привозкальній, 1.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Зазначається, що невідомі особи з авто з номерними знаком АС 8296 СЕ викидали дерев’яні ящики, пластмасу, целофанові обгортки та пакети з різного роду сміттям у контейнери біля прибудинкової території по вул. Привозкальній, 1. Такими діями вони грубо порушували Правила благоустрою міста Луцька.

За інформацією муніципалів, авто належить ФОПу Петруку Миколі Олександровичу. Зі слів жителів будинку, цей транспортний засіб регулярно підкидає сміття в контейнери будинку, через що створюється стихійне сміттєзвалище.

"Просимо небайдужих громадян у разі будь якої наявної інформації про даний транспортний засіб, його власника та місце його розташування повідомити в департамент муніципальної варти Луцької міської ради за номером 0670000679", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А краще б вивалив тихенько на узбіччі?
Відповісти
Доброго дня шановні муніципали!Якщо я буду прогулюватися вуличками міста і викину в смітник обгортку від морозива чи пляшечку, Ви попросите в мене паспорт і якщо я не проживаю на цій території оштрафуете за грубе порушення правил благоустрою і сфотографуете, як тих бабусь що не на тому місці стали на ринку чи палили невелике багаття біля свого будинку?
Відповісти
До речі.На мамсурова між котельнею та полем стихійне сміттєзвалище...територія занедбаної підйомної станції гнідавського водозабору на мамсурова теж перетворилась на стихійне сміттєзвалище.(вона приватна настільки щоб міські комунальщики не мають до неї відношення і настільки, що всі бажаючі без проблем кидають туди сміття.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні