У Ковелі збирають гроші на оздоровлення дітей з інвалідністю

0
2
У Ковелі збирають гроші на оздоровлення дітей з інвалідністю
У День міста Ковеля проводився збір грошей на поїздку в Закарпаття 10-ти сімей, які виховують дітей з інвалідністю.

Про це повідомляє ПроКовель.

Ініціювала та організувала доброчинний захід Марина Громова, засновниця благодійного проекту «Я – особлива мама» у Ковелі та громадський діяч року-2019.

"Ми дякуємо усім ковельчанам, які долучилися до нашого збору коштів. Як приємно, що сьогодні дійсно є люди, котрим небайдужі інші, адже творити добро це так прекрасно! Це завжди повертається сторицею до вас. Дякуємо безмежно усім і низький вам уклін" – подякувала Марина.

Зазначають, аби зацікавити ковельчан у святковий день, створили фотозону та запросили казкового героя – Лунтика, завдяки якому привернули увагу діток та їх батьків до акції.

Так, упродовж дня для особливих діток вдалося зібрати понад 11 тисяч гривень. Звичайно, цього ще не достатньо. Тож збір коштів триває.

Усім, хто долучився до благодійного заходу, організатори висловлюють щиру вдячність. Зокрема, студії декору та флористики "ІнВестФлора", магазину "Кулька", Event-агентству "Chocolate" та іншим. Крім того, подяка Особливим Мамам: Вікторії Березюк, Світлані Миронець, Тетяні Пахолюк, Олені Токарчук, Мілі Грібінік та її донечці Юлі.

Номер картки Приват: 5168 7422 3327 3113
Отримувач: Громова Марина Сергіївна
Призначення платежу: для благодійного проекту.
Контактні телефони: 050 600 45 56
096 083 40 63
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні