--> Лучанин просить доремонтувати пішохідні доріжки якісно | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин просить доремонтувати пішохідні доріжки якісно

1
8
Лучанин просить доремонтувати пішохідні доріжки якісно
Лучанин просить комунальників робити ремонти пішохідних доріжок і тротуарів якісно й належним цьому чином – доводячи роботи до кінця, аби "прогавини" не створювали незручностей городянам.

Відповідне звернення на платформі "Відкрите місто" написав Василь Романюк.

"Останні кілька років у Луцьку роблять досить багато ремонтів доріг і тротуарів. Це дуже добре. Але на жаль трапляються випадки, коли тротуар «трішки» не доробили. Причини можуть бути різні: десь ремонтували трубу і не відновили тротуар, десь не вистачило коштів, десь не передбачили у проекті", – пише автор звернення.

Лучанин називає кілька проблемних місць, де, на його думку, необхідно доробити благоустрій, зокрема:

"Тротуар на проспекті Соборності поблизу торгового центру "Гостинець". Там не відновили тротуар після ремонту труби.

На вулиці Воїнів-афганців необхідно доробити діагональну ділянку в сторону дитячого садочка. Трішки далі так само є пішохідний перехід, але немає тротуару до нього. А ще далі, де закінчується паркан дитсадка, теж було б доцільно зробити кілька метрів діагонального тротуару з бруківки.

26 школа: по периметру шкільного спортивного майданчика цієї весни виклали нову бруківку. Але один метр бруківки так і не доклали.

Вулиця Карпенка-Карого: Після земляних робіт (вкладання кабелю) нині відновлюють тротуар, вкладають бруківку. І знову забули викласти бруківку навпроти заїзду до гаражного кооперативу, а також поблизу майже недіючої залізниці. Тротуар треба зробити повністю. Та й бруківку на цій ділянці вкладають трішки неякісно (там де вклали бруківку навесні, вже є місця просідання, а також тріщини бруківки). А на нових ділянках бруківка рухається під ногами. Можливо тому, що не використовують трамбувальної машинки?", – йтеться у зверненні.

На підтвердження своїх зауважень лучанин опублікував фото зазначених проблемних місць:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згідна зі зверненням на 100%.Але дуже хочеться додати, що будівельників, які кладуть бруківку потрібно контролювати! Зверніть увагу, що в багатьох місцях, де пройшов благоустрій між плитками проростає зелень! Постає питання:а хто буде те все видирати?!? То якщо його робити абияк чи варто взагалі розпочинати?. У наших керівників міста, області теж у дворах проростає трава? Дуже сумнівно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні