--> На Волині здадуть в оренду три ділянки з водоймами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині здадуть в оренду три ділянки з водоймами

1
-8
На Волині здадуть в оренду три ділянки з водоймами
Здійснять нормативно-грошову оцінку ділянок з водними об’єктами в Іваничівському, Маневицькому та Камінь-Каширському районах, щоб згодом продати право оренди ділянок на торгах.

Про надання дозволу на розроблення землевпорядних документацій на земельні ділянки разом з водними об’єктами для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської облдержадміністрації Олександра Киричука від 11 липня.

Йдеться про ділянки для рибогосподарських потреб площею 1,9 гектара на території Колонської сільської ради Павлівської ОТГ Іваничівського району, площею 1 гектар у Комарівській сільській раді Маневицького району та площею 12 гектарів на території Полицівської сільради Камінь-Каширського району.

Надали дозвіл на:

1) розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок разом з водними об’єктами, розташованими на них, та земельних ділянок водного фонду для продажу права оренди на них на земельних торгах;

2) проведення нормативної грошової оцінки земельних ділянок разом з водними об’єктами, розташованими на них, та земельних ділянок водного фонду для продажу права оренди на них на земельних торгах.

З аукціону продаватимуть права користування на умовах оренди водних об’єктів у комплексі із земельною ділянкою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З такими успіхами скоро не буде де і спокійно відпочити біля озера.Всі в орендах будуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні