Суд на Волині встановив факт перебування бійця у полоні

0
10
Суд на Волині встановив факт перебування бійця у полоні
Горохівський районний суд встановив юридичний факт перебування бійця волинської військової частини у полоні у контрольованих Росією збройних формувань на Донбасі.

У травні 2014 року Сергія Бойка призвали до лав Збройних сил України та залучили до складу військової частини польова пошта В0116 (1 окремий мотопіхотний батальйон «Волинь»), а згодом і до складу сил, що виконують бойові завдання, - повідомляє Район.in.ua.

На початку листопада 2014 року у складі бойової групи Сергій отримав наказ вирушити на непідконтрольну Україні територію Донецької області та забрати важко пораненого українського військовослужбовця, якого утримували представники іррегулярних збройних формувань РФ.

Група потрапила у пастку. Разом із товаришами Сергій потратив у полон до окупантів. Провів у катівнях архіву СБУ в місті Донецьку майже два місяці.

Далі Сергій Бойко подасть позов про отримання компенсації моральної шкоди від держави-агресора.
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні