--> Позитивні зміни на Брищенському полігоні: станція працює, запахів не виявлено | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Позитивні зміни на Брищенському полігоні: станція працює, запахів не виявлено

0
-2
Позитивні зміни на Брищенському полігоні: станція працює, запахів не виявлено
Робоча група Луцької міськради вчергове побувала на сміттєвому полігоні в селі Брище. Різких запахів, які там виникали в минулому – не виявлено, завдяки станції з дегазації, яку минулоріч вдалося запустити в роботу.

Про це повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад у Фейсбуці.

"Маємо позитивні результати співпраці з представниками громади Княгининівської ОТГ, які підтверджують – позитивні зміни на полігоні відбулися. Здійснюється постійна пересипка, що захищає як від утворення фільтрату, так і від виникнення запахів", – розповів він.

За словами Григорія Недопада, місто планує встановити ще одну сміттєсортувальну лінії для сортування і збуту сміття підприємствам вторсировини, адже лінія, яку запустили нещодавно у Луцьку – виправдовує себе і працює на повну потужність.

"Маємо позитивні підсумки за результатами червня – протягом цього місяця отримано від збуту сировини більше доходів, ніж за попередні кілька місяців. Лінія працює безперебійно, а сортування здійснюється якісно", – повідомив перший заступник.

На лінії працюють у дві зміни. Для ефективної роботи було докладено чимало зусиль, та попереду, за словами Григорія Недопада, ще більші та ефективніші зміни.

Посадовець наголосив, що для вирішення проблем полігону керівництво міста постійно та відкрито проводить зустрічі з представниками Княгининівської ОТГ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні