--> Відомо, яка область лідирує за кількістю виявлених повій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомо, яка область лідирує за кількістю виявлених повій

2
-1
Відомо, яка область лідирує за кількістю виявлених повій
За 5 місяців 2019 року в Одеській області виявили найбільше осіб, які займалися проституцію, - 138. При цьому, найменше виявили у Житомирській області – одну особу.

Про це повідомили у департаменті боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України у відповідь на запит журналіста УНН.

Так, за 5 місяців найбільше виявлено осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП "Заняття проституцією", в Одеській області – 138. За нею Дніпропетровська область з 38 виявленими такими особами. Далі - місто Київ з 37 особами.

При цьому, за цей період найменше осіб, які займалися проституцією, виявили у Житомирській області – 1. У Київській області – 2, у Закарпатській, Кіровоградській, Сумській областях – по 3.

Загалом в Одеській області виявили 292 адміністративних правопорушення, у Миколаївській – 60, у Дніпропетровській області – 58.

Водночас, у Житомирській області виявили одне адміністративне правопорушення, у Київській області – 2, у Закарпатській, Кіровоградській, Сумській області – по 3.

Нагадаємо, минулого року за кількістю виявлених повій лідирувала Дніпропетровська область, у якій виявили 169 осіб, які займалися проституцією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто сміх :)))
Відповісти
Нема чим зайнятись чи шо? Ну якщо люди хочуть то хай собі займаються, це вже порушення прав людини! Да одним областям пощастило шо є з ким, а іншим це жах важкого когось знайти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні