«Волинь» мінімально поступилася в контрольному матчі «Ужгороду»

0
8
«Волинь» мінімально поступилася в контрольному матчі «Ужгороду»
У черговому матчі на літніх навчально-тренувальних зборах «Волинь» зустрічалася із дуже цікавим дебютантом Другої ліги чемпіонату України – «Ужгородом».

Прогнозовано після вчорашнього спарингу проти «Агробізнеса» на поле вийшов зовсім інший склад, до якого увійшло чимало молодих гравців, а також ті, хто знаходяться у нас на перегляді, - йдеться на сайті ФК "Волинь".

Сама гра вийшла досить цікавою та бойовою – моменти для взяття воріт мали як господарі поля, так і підопічні Андрія Тлумака. Зокрема, найбільш реальну нагоду «Хрестоносців» не використав Анатолій Ульянов, який ударом головою ледь не влучив у кут воріт суперників.

А у другому таймі супершанс не реалізував Ростислав Волошинович, який не поцілив у рамку з декількох метрів. Господарі досягли свого буквально в наступній атаці, заробивши штрафний та відзначившись після його подачі. Гравці «Волині» не раз і не два могли рятувати матч, однак нашу команду знову підвела реалізація. У підсумку – мінімальна поразка з рахунком 0:1.

ФК Ужгород – ВОЛИНЬ 1:0 (?, 60)

Склад «Волині»: ФНП, Мельничук, Мороз, Зінь, Ульянов, Рябов, ФНП, ФНП (Богомаз, 46), Климець, Хагназарі, Волошинович.

Наступний поєдинок «Волинь» проведе проти львівських «Карпат». Чергове західноукраїнське дербі, щоправда, у контрольному форматі, відбудеться 13 липня.

Варто зауважити, що "Фан-проєкт "Волинь" дізнався склад "Волині" в цьому матчі.

За версією цієї фейсбук-спільноти кольори "Волині" захищали: Котляров – Мороз, Зінь, Ульянов, Рябов, Стрижеус, Хагназарі, Климець, Волошинович, Мельничук, Чачуа.

Отож, "Волинь" може поповнитися опорним півзахисником Амвросієм Чачуа. У 2013-2018 роках цей гравець виступав за львівські "Карпати", торік пограв за казахстанський футбольний клуб «Акжайик», а у 2019-му – за "Торпедо" (Кутаїсі, Грузія).

Головне фото зі сторінки "Фан-проєкт "Волинь".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні