Учні початкової школи з 1 вересня носитимуть світловідбивні жилети

0
-5
Учні початкової школи з 1 вересня носитимуть світловідбивні жилети
З 1 вересня в Україні вводять правило для дітей 1-4 класів носити в темну пору доби спеціальні світловідбивні жилети, аби бути помітними для водіїв і учасників дорожнього руху.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, – інформує Урядовий портал.


Як повідомив глава уряду, таке рішення було ухвалено навесні – під час проведення всеукраїнської Координаційної наради з питань безпеки дорожнього руху. І під час засідання питання безпеки дітей, як учасників дорожнього руху, було одним з головних. Зразок спеціального одягу для дітей вже підготовлено.

Глава Уряду продемонстрував жилет мамам і татам, які зібралися у Києві обговорити питання перебігу урядової ініціативи «Чужих дітей не буває».

«З 1 вересня, 1-4 класи, всі учні мають бути із спецжилетами, які дадуть можливість дитині бути помітною в темну пору доби, – сказав Володимир Гройсман. – Треба створити систему захисту дітей. Питання безпеки на дорогах тут має надважливе значення».

Жилети будуть індивідуальними і безкоштовними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні