Що будуватимуть на Любешівщині за кошти інфраструктурної субвенції

0
1
Що будуватимуть на Любешівщині за кошти інфраструктурної субвенції
Рішенням Любешівської селищної ради затверджено погоджений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України перелік проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів інфраструктурної субвенції.

Про це повідомили на сайті Любешівської ОТГ.

Зокрема, затверджено шість проектів:

- Капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі в смт Любешів (влаштування технічних засобів організації дорожнього руху) – відкриття дороги по вул. Незалежності.

- Капітальний ремонт Будинку культури Любешівської селищної ради із застосуванням енергозберігаючих технологій по вул. Незалежності,62 у смт Любешів.

- Капітальний ремонт тротуарів по вул. Незалежності (від перехрестя з вул. Партизанська до будівлі Любешівського районного суду) в смт Любешів.

- Капітальний ремонт тротуарів по вул. Свободи від перехрестя з вул. Гагаріна до перехрестя з вул. Незалежності в смт Любешів.

- Капітальний ремонт тротуару по вулиці Брестській (ліва сторона) від автомобільної дороги Р-14 до автостанції в смт Любешів.

- Капітальний ремонт покрівлі та утеплення фасадів приміщення майстерні закладу загальної середньої освіти "Залізницький ліцей ім. І.Пасевича" на вул. Лісоградська,3 в с. Залізниця Любешівського району.

Роботи розпочнуть після тендерних процедур.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні