На Волині за ремонт шкільної їдальні хотіли переплатити майже 200 тисяч

0
-6
На Волині за ремонт шкільної їдальні хотіли переплатити майже 200 тисяч
Нововолинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури виявлений факт закупівлі робіт за бюджетні кошти за завищеними цінами.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Волині, управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради у вересні 2018 року оголосило про проведення процедури відкритих торгів на здійснення закупівлі робіт з капітального ремонту приміщення їдальні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 у м. Нововолинську.

Проте, в результаті цих торгів безпідставно відхилено найбільш економічно вигідну пропозицію – на 198 тисяч гривень дешевшу від пропозиції переможця.

Зважаючи на такі порушення, прокурорами місцевої та регіональної прокуратури в судовому порядку доведено необхідність визнання недійсним договору про закупівлю у одного із приватних підприємств області робіт на суму понад 2 мільйони гривень бюджетних коштів.

Господарський суд Волинської області погодився із доводами прокурорів та задовольнив зазначений позов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні