--> Лучани висловили думку щодо перейменування вулиці Карбишева | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани висловили думку щодо перейменування вулиці Карбишева

2
-2
Лучани висловили думку щодо перейменування вулиці Карбишева
Лучани висловили свою позицію щодо ініціативи перейменування частини вулиці Карбишева.

Нагадаємо, у Луцькій міськраді обговорили можливість перейменування вулиці Карбишева на честь Івана Корсака.

Члени комісії пропонували організувати громадське обговорення щодо перейменування.

Як повідомляє ІА "Волинські новини" висловити свою думку мешканці міста мали змогу на платформі електронної демократії.

Коментувати рішення та приєднуватися до обговорення закликали лучан на платформі E-dem у рамках електронної консультації. Дехто висловився на підтримку рішення комісії, а дехто пропонував свій варіант перейменування вулиці.

«Я взагалі проти назв вулиць чиїмись іменами. Чітко пам’ятаю, як на початку 90-х перейменовували вулицю Ворошилова. Серед претендентів теж було багато прізвищ, однак здоровий глузд взяв гору і наразі ми маємо чудову назву – проспект Молоді. Чому б не взяти на озброєння подібну практику? На мою думку звучатиме дуже гарно – вулиця Шовкова (замість Карбишева, адже на ній розміщений колишній шовковий комбінат). Назви інших вулиць теж не відставатимуть – наприклад, Медична, Будівельна, Комп’ютерна, Торгова, Інженерна, Атомна, Вугільна і т.д. Буду радий, якщо міська влада дослухається до моєї думки», – висловив думку Володимир Тарасюк.

«Як на мій погляд, то перейменовувати потрібно всю вулицю Карбишева (1,2,3), адже вона невелика. Однозначно на Івана Корсака. Підтримую!», – зазначила лучанка Ольга Волкова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто мені пояснить, що змінилося від перейменування вулиці Воїнів-інтернаціоналістів на Воїнів-афганців? Сенс який? Воїни від цього іншими стали? Чи принципи інші захищали? Чи, може, слово інтернаціональний уже заборонили?
Відповісти
Коли перейменували вулицю на Петра Могили, мешканці звернулисьз проханням до недолугого Григоренка з проханням не робити цього. Ніхто не проти історичної постаті П.Могили, але потрібно думати як жити на такій вулиці?. Де живеш - на Петровій Могилі. Тепер цей недалекий мізками Григоренко пхається у народні депутати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні