У хліві знайшли повішеним 12-річного хлопчика

0
9
У хліві знайшли повішеним 12-річного хлопчика
На Сумщині знайшли повішеним 12-річного школяра.

Про це повідомила начальниця відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова, передає "УНІАН".

Трагедія трапилася у вівторок, 9 липня, в селі Ображіївка Шосткинського району.

"Мертвим школяра в хліві біля будинку знайшов його родич, який відразу викликав швидку допомогу. Однак фельдшер лише констатував смерть дитини", – зазначається у повідомленні.

За інформацією Біганової, за фактом смерті хлопчика розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) КК України.

"Причини та обставини події з’ясовують співробітники поліції. За результатами розслідування справі може бути надана кваліфікація "самогубство". В родині загиблого хлопчика залишилася ще одна дитина", – повідомила Біганова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні