Від сьогодні лучани можуть перевірити, чи є вони у списках виборців

0
3
Від сьогодні лучани можуть перевірити, чи є вони у списках виборців
9 липня відділ ведення Державного реєстру виборців передав попередні списки виборців та іменні запрошення всім дільничним виборчим комісіям звичайних виборчих дільниць міста Луцька.

Про це повідомляють на сайті Луцької міськради.

Попередній список виборців виготовлено та передано також виборчій комісії спеціальної виборчої дільниці, яка утворена на тимчасовій основі у ДУ "Луцький слідчий ізолятор".

Передача попередніх списків відбулась у визначені законодавством терміни. Ознайомитись з попереднім списком виборців можна з 10 липня 2019 року у приміщенні дільничної виборчої комісії. Запрошення члени виборчих комісій мають доставити кожному виборцю до 10 липня включно.

Нагадуємо, що 15 липня спливає термін звернення із заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців та дільничної виборчої комісії звичайної виборчої дільниці щодо уточнення попереднього списку.

Заяву щодо тимчасової зміни місця голосування можна подати у відділ ведення Державного реєстру виборців також не пізніше 15 липня.

У випадку виявлення неточностей чи недостовірної інформації у списку виборців просять звертатися у відділ ведення Державного реєстру виборців з відповідною заявою у зазначені вище терміни.

Відділ розташований за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 19, каб.№№ 109, 103.

Години роботи: понеділок-четвер з 8.30 до 17.30
п’ятниця з 8.30 до 16.15
обідня перерва: 13.00-13.45
субота-неділя з 9.00 до 17.00, перерва на обід з 13.00 до 13.30
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні