У Луцьку в галереї «Образ» відкрили виставку художника зі Словенії

0
1
У Луцьку в галереї «Образ» відкрили виставку художника зі Словенії
У Луцьку в галереї сакрального та образотворчого мистецтва «Образ» відкрили персональну виставку живопису художника Едуарда Бельського зі Словенії «Минають дні».

Як розповіла засновниця виставкової зали Наталя Грабовецька, це вже третя персональна виставка цього художника. На цей раз у своїх роботах він творчо осмислив образи жінок та квіти – красу Божого творення. Усі картини є новим доробком митця, повідомляють на сайті Волинської єпархії ПЦУ.

Виставка у галереї триватиме до 16 липня. Відвідати її можна у будні дні з 10.00–18.00, у суботу та неділю з 11.00–17.00 (з 13.00–14.00 в галереї обідня перерва).

Арт-галерею «Образ» відкрили у приміщенні жіночого монастиря Святителя Василія Великого (просп. Волі, 2, вхід біля кав’ярні «У Ліщини») минулого року.

Проект створили з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла, який вважає мистецькі ініціативи важливими для духовно-культурного розвитку краю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні