--> У «Приватбанку» можна придбати автоцивілку та квитки на автобус* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Приватбанку» можна придбати автоцивілку та квитки на автобус*

0
0
У «Приватбанку» можна придбати автоцивілку та квитки на автобус*
Власники автомобілів можуть придбати у фінустанові поліс автоцивільної відповідальності, пасажири громадського транспорту - проїзні квитки.

Оформити поліс ОСЦПВ можна як у паперовому варіанті, так і в цифровому.

Власникам цифрового поліса не потрібно нічого пред'являти поліції, для перевірки поліса достатньо реєстраційного номера автомобіля.

Окрім того, банк повертає 40 гривень кожному, хто економить папір, віддаючи перевагу цифровій автоцивілці.

Шанувальникам суворої звітності електронну копію поліса банк надішле на імейл, також його можна в будь-який момент завантажити в Приват24.

Сплатити за страховку можна як одним платежем, так і кількома - за допомогою сервісу “Оплати частинами”. 5 страхових компаній - СК «ВУСО», СК «UNIQA», СГ «ТАС», СК «Країна», СК «AXA страхування» надають можливість сплачувати за поліс через ПриватБанк.

Також клієнти банку мають унікальну можливість оформлення автоцивілки із датою старту у майбутньому періоді. Лише закінчиться термін дії полісу, того ж дня почне діяти новий поліс.

Так само просто у ПриватБанку можна й придбати квитки на будь-який транспорт в будь-якому напрямку.

Цілодобово каси ПриватБанку працюють в інтернет-банку Приват24, на спеціальному сайті bilet.pb.ua, в терміналах самообслуговування.

Придбати квиток на автобус, потяг чи навіть літак допоможуть і спеціалісти відділень ПриватБанку.

Детальніше про сервіси банку можна дізнатися за номером телефону 3700. Або завітавши до найближчого відділення ПриватБанку на Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні