--> 300 гривень за нового друга: «TransferGo» і «ПриватБанк» розпочали нову акцію* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

300 гривень за нового друга: «TransferGo» і «ПриватБанк» розпочали нову акцію*

0
1
300 гривень за нового друга: «TransferGo» і «ПриватБанк» розпочали нову акцію*
Як повідомили в банку, до 20 серпня діятимуть спеціальні інвайт-коди для друзів, за якими можна отримати 10 фунтів стерлінгів бонусів та виграти подарунки.


Для участі в акції треба зарееструватися на сторінці www.transfergo.com.ua або в додатку TransferGo з кодом запрошення PRIVATGO. Потім залишається скопіювати унікальний інвайт-код у своєму акаунті та поділитися ним із друзями, які живуть в Україні та Європі.


За умовами акції ви та друзі, які зареєструються за вашим інвайт-кодом і здійснять перший грошовий переказ на суму від 50 фунтів стерлінгів (або еквівалент в інших валютах), отримаєте бонус 10 фунтів. Крім того, усі участники акції мають шанс виграти iPhone Х, а також змагатися за стильні рюкзаки Harvest.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні