На автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне – подвійна аварія. ФОТО

0
2
На автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне – подвійна аварія. ФОТО
На автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне», поблизу АЗС, що в селі Зоря Рівненського району трапилась аварія.

Про це повідомляють у прес-службі Рівненської області.

Встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ 2108», під час повороту ліворуч в напрямку населенного пункту, не впевнившись у безпеці маневру, допустив зіткнення з автомобілем марки «Opel Corsa», який їхав по смузі зустрічного руху.

Від удару автомобіль «Opel» відкинуло в транспортний засіб «Renault Duster», який рухався із села Зоря в напрямку Рівного.

Внаслідок потрійної ДТП травмувався водій ВАЗівки, 25-річний житель Зорі. У нього діагностували закритий перелом стопи та госпіталізували до лікарні. У пасажирки цього ж авто, 16-річної місцевої жительки виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, проте після надання необхідної медичної допомоги дівчину відпустили. Ще двоє водіїв та пасажир у ДТП не постраждали.

За всіма фактами проводиться досудове розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні