В Україні стартує відбір на Дитяче Євробачення-2019

0
1
В Україні стартує відбір на Дитяче Євробачення-2019
В Україні стартує прийом заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2019.

Триватиме він з 8 липня по 8 серпня 2019 року включно, передає УНН із посиланням на прес-службу Суспільного мовника.

Як зазначено у повідомленні, національний відбір на участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2019, як і в минулому році, відбуватиметься онлайн.

Голова оргкомітету нацвідбору Дитячого Євробачення-2019, членкиня правління Суспільного Олександра Кольцова вважає такий формат проведення нацвідбору дуже зручним:

"Завдяки онлайн-платформі до відбору змогли долучитись всі охочі, оскільки правила подачі заявки не вимагали поїздок батьків з дітьми до Києва, а технічні вимоги до заявки не передбачали значних витрат – ми зробили відбір максимально демократичним, тож кожен, хто мав записане на телефон відео, міг взяти участь. Цього року ми повторимо етап попереднього відбору в онлайні, з правилами і вимогами до пісенного матеріалу та виступу можна ознайомитись на сайті. Торік було багато прекрасних дітей, сподіваємось багато хто з них повернеться в цьогорічний конкурс з новими творами. Бажаємо успіху всім учасникам та чекаємо на хороші дитячі пісні, гарні голоси і артистичних учасників".

Зареєструватися для участі в онлайн-відборі може будь-який виконавець чи група виконавців віком від 9 до 14 років. Для цього необхідно заповнити заявку на офіційному сайті junior.eurovision.ua та додати відеозапис, де учасник виконує пісню наживо у супроводі записаної інструментальної фонограми без бек-вокалу.

Тривалість композиції не повинна перевищувати трьох хвилин, а пісня не повинна комерційно видаватися, публікуватися або виконуватися публічно (слова чи музика) до 1 травня 2019 року. Окрім цього, учасникам потрібно зняти відеовізитівку в довільній формі, де необхідно представити себе та відповісти на запитання: "Що для тебе перемога?" і "Що для тебе Україна?", а також за бажанням можна розповісти про свою родину, рідний край та захоплення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні