--> У державній лотереї «Космолот» заявили про припинення роботи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У державній лотереї «Космолот» заявили про припинення роботи

0
9
У державній лотереї «Космолот» заявили про припинення роботи
В Українській національній лотереї заявили про припинення розповсюдження державної грошової миттєвої лотереї "КОСМОЛОТ" з 6 липня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба УНЛ.

Зазначається, що продаж лотерейних білетів (прийняття ставок / сплата участі) лотереї "КОСМОЛОТ" здійснювалась до 23:59:59 5 липня 2019 року.

"Усі прийняті оплати за участь в державній грошовій миттєвій лотереї "КОСМОЛОТ" після 23:59:59 годин 05 липня 2019 року будуть вважатися незаконними та такими, що порушують вимоги ЗУ "Про державні лотереї в Україні" та ЗУ "Про заборону грального бізнесу в Україні", - йдеться у повідомленні.

"Останнім днем дії посвідчень, виданих підприємством "Українська Національна Лотерея" для розповсюдження державної грошової миттєвої лотереї "КОСМОЛОТ" є 5 липня 2019 року.

"З 6 липня 2019 року припиняються договори доручення та передоручення на розповсюдження державної грошової миттєвої лотереї "КОСМОЛОТ", - підкреслили в Українській національній лотереї.

З огляду на це в УНЛ просять після 23:59:59 5 липня не здійснювати та не приймати ставок у лотереї "КОСМОЛОТ" як в наземних пунктах розповсюдження, так і на Інтернет сайті https://cosmolot.com.ua та на інших он-лайн ресурсах, які мають подібні назви.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні