Cудили вірменина, який пограбував квартиру в Луцьку

0
1
Cудили вірменина, який пограбував квартиру в Луцьку
У Луцьку судили вірменина, який разом з бандою пограбували квартиру.

Про це йдеться у винесеному днями вироку Луцького міськрайонного суду, пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Відомо, що подія сталася ще у лютому 2017 року.

Неповнолітній у суді розповів, що того дня повернувся додому зі школи разом з братом та сів за комп’ютер. Брат пішов гуляти, то ж він залишився сам у квартирі. Почувши шурхіт у коридорі, школяр вийшов і побачив у чоловіка у балаклаві, який поклав руку йому на плечі і почав погрожувати. Спочатку хлопчик навіть думав, що це розіграш. Утім, згодом почув, як чоловік, що розмовляв з акцентом, вткнув йому у спину предмет, який хлопчик сприйняв за пістолет. Чоловік погрожував вбити хлопця якщо той чинитиме опір.

Далі ж кривдник повів його у ванну кімнату, покликав ще одного невідомого чоловіка, який обмотав його голову рушником та взяв рукою за голову, щоб він нічого не бачив. Кривдники принесли шнурівки, зв’язали руки та ноги та залишили лежати у ванній кімнаті.

Через деякий час школяр почув, що шум припинився та невідомі йому чоловіки покинули квартиру, розв`язав руки та ноги і піднявся до сусідів, щоб ті викликали поліцію.

У час, поки школяр був зачинений у ванній, зловмисники винесли з хати до 15 тисяч гривень, перстень та ноутбук.

Сам вірменин усі обвинувачення заперечував. Відомо, що раніше від вже був судимий. Цього разу ж його покарали 9 роками тюрми та конфіскацією всього належного йому майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні