--> Понад 400 споживачів на Волині тимчасово лишаться без газу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Понад 400 споживачів на Волині тимчасово лишаться без газу

0
-1
Понад 400 споживачів на Волині тимчасово лишаться без газу
10 - 12 липня у зв`язку з проведенням ремонтних робіт на газорозподільному пункті 49 (ГРП) у селі Велика Глуша Любешівського району буде припинено газопостачання до населеного пункту з 8:00 годин 10 липня до 17:00 годин 12 липня.

Про це повідомляє "Волиньгаз".

У ході робіт буде виконана заміна газорегулюючого обладнання у відповідності до затвердженого Плану розвитку “Волиньгаз”. Проведення цих робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!

Відновлення газопостачання 417 абонентам відбудеться 12 липня 2019 року, після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні