На Горохівшині борються із порушенням земельного законодавства

0
1
На Горохівшині борються із порушенням земельного законодавства
Як правило, під час проведення жнивної кампанії суб’єктами господарювання, фермерами, підприємцями порушуються дотримання земельного законодавства України, а саме: використання земель без правовстановлюючих документів, повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації

Про це інформує видання "Район.Горохів".

Голова Горохівської райдержадміністрації Юлія Гринчук підписала розпорядження про організацію в Горохівському районі операції «Урожай – 2019». Відповідним розпорядженням утворили робочу групу, у складі якої – керівники органів виконавчої влади, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування.

Робоча група також уповноважена контролювати виплату реальної заробітної плати працівникам, зайнятим у сільському господарстві на всіх етапах виробництва, виявляти та залучати до декларування осіб, які надають послуги як громадянам, так і суб’єктам господарювання з обробітку землі та комбайнуванню власною сільськогосподарською технікою з подальшим дослідженням наявності документального оформлення таких відносин з дотриманням чинного законодавства, контролювати правильність та повноту виплати орендодавцями земельних ділянок (паїв) орендної плати.

Використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів призводить до недоотримання значних коштів у бюджети всіх рівнів.

Відтак, 4 липня розпочалися і тривають виїзди робочої групи на чолі із заступником голови райдержадміністрації Андрієм Розтокою у сільські, селищні ради. Під час перевірок виявили ряд порушень земельного законодавства, про що будуть підготовлені відповідні звернення до правоохоронних органів та земельної інспекції. Перевірками планують охопити весь район.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні