У державному реєстрі виборців нагадують, що ще не пізно змінити місце голосування

0
8
У державному реєстрі виборців нагадують, що ще не пізно змінити місце голосування
21 липня 2019 року відбудуться позачергові вибори народних депутатів України.

Як інформують на сайті Луцької міської ради, відповідно до чинного законодавства 6 липня 2019 року розпочинається виготовлення попередніх списків виборців та іменних запрошень виборців.

Нагадуємо, що із попереднім списком можна буде ознайомитись у приміщенні дільничної виборчої комісії з 10 липня, до 10 липня члени дільничних виборчих комісій доставляють кожному виборцю іменні запрошення.

15 липня 2019 року спливає термін подачі заяв виборців щодо тимчасової зміни місця голосування та уточнення попереднього списку виборців.

З метою забезпечення зручності звернень виборців відділ ведення Державного реєстру виборців буде працювати у вихідні дні 06-07 липня з 9.00 до 17.00. Обідня перерва з 13.00 до 13.30.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні