«Слуга народу» мені близька і Вакарчук не чужий», – Коломойський про політичні симпатії

1
2
«Слуга народу» мені близька і Вакарчук не чужий», – Коломойський про політичні симпатії
Український бізнесмен Ігор Коломойський розповів про те, яким політичним силам з можливого складу Верховної Ради після дострокових виборів він симпатизує.

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Новое время".

Відповідаючи на запитання журналістів про те, хто йому "буде близький" в оновленому парламенті, Коломойський заявив: "Ну, "Слуга народу" мені близька, і Вакарчук мені в принципі не чужа людина. Але "Слуга", звичайно, ближче зараз. Вакарчук – теж новина, молода партія. Певно, повинні щось набрати".

При цьому олігарх додав, що намагається дивитися на крок далі: "А з ким робити коаліцію?".

"Все добре, всі симпатичні хлопці, перезавантаження, нові обличчя – ми все це вже чули. А працювати хто буде? Я ж пам'ятаю, як вибори 2014-го пройшли. Ми були першою жертвою, на кого напали. Жертва агресії нових осіб", – заявив Коломойський.

На прохання пояснити, на кого він має намір опиратися в Парламенті дев'ятого скликання, олігарх уникнув прямої відповіді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось тільки від одного з його останніх заяв прокремлівським лайном понесло!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні