На Волині зібрали майже 4 мільярди податків і зборів

0
-5
На Волині зібрали майже 4 мільярди податків і зборів
Протягом першого півріччя 2019 року на Волині до бюджетів усіх рівнів зібрали 3 мільярди 995 мільйонів гривень податків і зборів, які адмініструють органи ДФС.

Сума сплачених волинянами податків на 745,2 мільйона гривень перевищує аналогічні показники минулого року, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Підсумок першого півріччя - ріст податкових надходжень на 22,3 відсотка проти минулорічних показників. Позитивна динаміка нині є визначальною в мобілізації надходжень до держбюджету та бюджетів громад.

Власне за таким ростом – системна і якісна робота колективу волинських фіскалів, які забезпечують ефективний процес адміністрування податків і конструктивний діалог з платниками податків», - наголошує начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

За словами керівника волинських фіскалів, серед чинників, які впливають на стан податкових надходжень, не лише активна взаємодія з представниками сумлінного бізнесу, а й своєчасне попередження ризиків несплати податків.

«Володіючи необхідними інформаційно-аналітичні ресурсами ми намагаємося максимально швидко та якісно опрацьовувати подану платниками звітність, виявляти можливі зловживання з тим, щоб попередити мінімізацію сплати податкових платежів окремими бізнес-структурами. Таким чином, окрім збільшення надходжень, наша діяльність сприяє створенню більш комфортних умов для діяльності соціально відповідального бізнесу, який дотримується вимог закону та дбає про інтереси держави», - підсумувала Світлана Савчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні