--> Родинні пологи: невістка і свекруха народили дівчаток з різницею в годину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Родинні пологи: невістка і свекруха народили дівчаток з різницею в годину

1
-5
Родинні пологи: невістка і свекруха народили дівчаток з різницею в годину
На Житомирщині невістка та свекруха з різницею у годину в одному пологовому народили донечок. У старшої жінки це вже 14 дитина, в молодшої – третя.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Поки новонароджена Евеліна вередує, її тітка Лея мирно спить. Між ними 50 грамів і 3 сантиметри різниці, а день народження один на двох. Їхні матері, свекруха і невістка, - поруч в одній палаті. Зізнаються, хвилювалися одна за одну більше ніж за себе.

Медики зізнаються, що це унікальний випадок. Кажуть: обидві родички з груп ризику. У 41-річної Марини - це вже 14-ті  пологи. У  її невістки Юлі - треті, але попередні завершилися кесаревим розтином. Цього разу операційної вдалося уникнути. "Жінки народили з різницею в одну годину хвилин двох здорових народжених дівчаток", - розказала лікар Житомирського обласного перинатального центру Оксана Есмонт.

Вдома на немовлят, а ще більше на їхніх мам, неабияк чекає велика родина. 22-річна Ганна, яка лишилася на господарстві, зізнається: втомилася бути за маму. Поки тато і її старший брат на роботі, мусить поратися з сестрами, братами і племінниками. Їх у родині 15: найменшому два роки, найстаршому - 23. Для новонародженої сестрички брати вже склали ліжечко.
ся родина, крім старшого брата з сім'єю, тулиться в двох кімнатках старої хати, обідають по черзі. Саме тому сім'я вже взялася споруджувати новий будинок: звела стіни і тепер шукає гроші на закінчення будівництва. Кімнати планують з запасом, адже це, сподіваються, не останні немовлята в їхній родині.

"Боюсь того моменту, коли мені скажуть, що я не буду мати дітей. Не відчувається вік, втрата якоїсь сили. Коли вони є, то відкривається друге дихання", - каже породілля-свекруха Марина Снайко.

Зустрічати багатодітних мам з новонародженими донечками планують урочисто, обіцяли завітати навіть чиновники з подарунками. З пологового невістку, свекруху, тітку та племінницю обіцяли виписати за кілька днів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наклепають дітей, а потім платники податків їх утримують. Тай на господарстві пригодяться раби-діти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні