Українського гімнаста в рекордний раз визнано кращим спортсменом місяця в Україні

0
-1
Українського гімнаста в рекордний раз визнано кращим спортсменом місяця в Україні
Експертна комісія Національного олімпійського комітету України визначила гімнаста Олега Верняєва кращим спортсменом України за підсумками червня місяця

Про це повідомляє прес-служба НОКу.

На Європейських іграх у Мінську-2019 лише один з українських спортсменів тричі підіймався на п'єдестал пошани. Цей факт став вирішальним й звання найкращого спортсмена червня отримав спортивний гімнаст Олег Верняєв.

На ІІ Європейських іграх Верняєв в чергове продемонстрував високу майстерність і справжній спортивний характер. Після тривалої реабілітації після травм і операцій наш Олімпійський чемпіон зміг здобути медаль найвищого ґатунку у змаганнях на паралельних брусах й виборов дві срібні нагороди у багатоборстві та вправах на коні.

Варто зазначити, для досвідченого гімнаста це вже одинадцяте високе визнання НОК, що є рекордом серед усіх українських спортсменів. Слідом за Верняєвим за кількістю цих нагород йде наша титулована олімпійська чемпіонка з фехтування на шаблях Ольга Харлан, на рахунку якої 10 високих визнань найкращої спортсменки місяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні