--> Ремонтують аварійну дорогу між Рожищем та Ківерцями. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ремонтують аварійну дорогу між Рожищем та Ківерцями. ФОТО

0
-1
Ремонтують аварійну дорогу між Рожищем та Ківерцями. ФОТО
На ділянці автодороги державного значення Т-03-09 /Т-03-08/ – Дубечне – Стара Вижівка – /М-07/ Турійськ – Рожище – Ківерці – Піддубці – /Н-22/ дорожники здійснюють поточний дрібний ремонт.

Роботи виконуються на найбільш ушкодженому відрізку ділянки цього автошляху, що з’єднує два районних центри – Рожище і Ківерці, – повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг Волині.

Днями підрядне підприємство ТОВ "Луцькавтодор-Сервіс" відфрезерувало там зношене дорожнє покриття, а сьогодні завершує роботи з влаштування вирівнюючого шару з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші.

Протяжність ділянки дороги, де поточним дрібним ремонтом відновлено дорожнє покриття становить близько 2 км. Попереду роботи з підсипання та планування узбіч на цьому об’єкті.

Крім того, з початку поточного тижня на ділянці автодороги Рожище – Ківерці розпочались роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття.

Аварійна ямковість ліквідовується силами філій ДП "Волинський облавтодор". Ці роботи виконуються за рахунок коштів, що виділяються з державного бюджету на експлуатаційне утримання автодоріг державного значення, оскільки капітальних видатків на проведення інших видів ремонтів на автодорозі Т-03-09 цьогоріч не передбачено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні