Які види рюкзаків бувають і як їх обрати*

0
-2
Які види рюкзаків бувають і як їх обрати*
Про те, які основні види рюкзаків існують, нам розповість Олексій Мельниченко, дизайнер і директор інтернет-магазину lim.ua.

Рюкзак - незамінний атрибут, який все частіше можна зустріти не тільки серед молоді, а й серед людей бізнесових кіл. Звичайно, для ділових людей не підійде молодіжний строкатий рюкзак, швидше, строгий або шкіряний варіант. Всі вони, в залежності від сфери використання, умовно діляться на види, описані нижче.

Спортивні

Спортивні - середнього розміру рюкзаки, які щільно тримаються на спині завдяки особливій конструкції спинки і лямок. Використовуються у випадках, коли необхідна хороша фіксація (біг, їзда на велосипеді та ін.)

Туристичні


Завжди об'ємні та функціональні моделі, що володіють високою міцністю. Мають спеціальні пристосування, що знижують навантаження на спину, що дуже важливо при носінні туристичного спорядження. В окрему групу виділяють рюкзаки для хайкінгу - моделі невеликого обсягу, які однаково зручні і для подорожей, і в повсякденному міського життя.

Для студентів і школярів

Мають кілька великих відділень для зошитів, підручників або ноутбука. Обладнані ортопедичними вставками, що запобігають пошкодженням хребта. Часто використані світловідбиваючі елементи.

Міські

Універсальні моделі, які, в залежності від фасону і матеріалу, можуть використовуватися і як декоративний елемент гардероба, і як функціональне пристосування для зберігання необхідних речей.

Невеликий міський рюкзак може одночасно бути і спортивним,
повсякденним. Моделі, в яких передбачено відділення для ноутбука, використовуються в діловому житті. В об'ємні рюкзаки з легкістю поміститься спортивна форма і пара кросівок.

Невеликий стильний шкіряний аксесуар може з успіхом замінити дамську сумочку. За елегантності та вишуканості молодіжні рюкзаки часто не поступаються сумці, проте значно перевершують її в усьому, що стосується зручності і ергономічності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні