На що витрачають зібрані кошти з туристів Шацького поозер‘я

0
3
На що витрачають зібрані кошти з туристів Шацького поозер‘я
Впродовж літнього відпочинкового періоду на території парку функціонують два екологічні пости: «Венське» та «Медик», на яких згідно ст. 47 Закону України «Про природно-заповідний фонд» встановлена плата за відвідування території парку.

Така плата є дуже важливою, насамперед, для збереження необхідних санітарних норм та розвитку інфраструктури парку, – повідомили в прес-службі Шацького Національного парку.

З 4 по 30 червня на екологічних постах було зібрано 190 050 грн. З них було сплачено 70 354 грн за встановлення та обслуговування біотуалетів та 67 225 грн за вивіз ТПВ (вивіз сміття та обслуговування біотуалетів проводиться щоденно).

За зібрані кошти з відвідувачів Шацького поозер'я оновили центральний пляж в селі Світязь, прибирають територія, встановили нові альтанки, душові кабіни і туалети під’єднали до каналізаційної системи (зокрема, в наметовому містечку «Незабудка»), оновили екологічні стежки та рекреаційні пункти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні