На Волині середня зарплата вдвічі більша за мінімальну

0
5
На Волині середня зарплата вдвічі більша за мінімальну
Середня номінальна заробітна плата волинян у травні становила 8489 гривень.


Про це повідомляє Головне управління статистики у Волинській області, пише ІА Конкурент.

За рівнем зарплати Волинь випередила Житомирську, Кіровоградську, Сумську, Тернопільську, Херсонську, Хмельницьку, Чернівецьку та Чернігівську області.

Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих у виробництві меблів, автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, машин і устатковання, не віднесених до інших угруповань, у сфері фінансової та страхової діяльності, де заробітна плата перевищила середній показник по області в 1,9 –1,6 раза.

Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати впродовж травня збільшилась на 33,5 % і на 1 червня 2019 р. становила 19,1 млн грн, що дорівнює 1,4 % фонду оплати праці, нарахованого за травень. Вчасно не отримали заробітну плату 2,1 тис. волинян, кожному із них не виплатили в середньому по 7874 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні