У Луцьку оголосять тендер на придбання нових тролейбусів

0
-1
У Луцьку оголосять тендер на придбання нових тролейбусів
Вже цього місяця у Луцьку буде оголошено тендер на придбання нових тролейбусів.

Про це повідомила прес-служба Луцької міськради.

Рішення про створення оціночного комітету проєкту “Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька Волинської області» ухвалили сьогодні під час засідання виконавчого комітету.

Як пояснив директор департаменту економічної політики Борис Смаль, реалізація цього проєкту переходить у відповідальну стадію – оголошення тендеру на закупівлю нових тролейбусів.

За попередніми планами, вже у липні повідомлення про проведення тендерних процедур з’явиться на тендерному майданчику Євросоюзу.

До складу оціночного комітету, який буде розглядати тендерні пропозиції, увійшли перший заступник міського голови Григорій Недопад, начальник управління транспорту і зв’язку Володимир Степанов, генеральний директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні