Волиняни перемогли на міжнародному фестивалі в Болгарії

0
-3
Волиняни перемогли на міжнародному фестивалі в Болгарії
У Болгарії відбувся ІV Міжнародний фестиваль-конкурс «Зірка Албени», на якому виступили учасники зразкового ансамблю народного танцю «Вертуни» з Гіркої Полонки Луцького району.

"Вертунята" зайняли 1 місце в номінації "Хореографічне мистецтво" та Павлюк Меланія – 1 місце в номінації "Естрадний вокал", – йдеться на сайті Гіркополонківської громади, інформує "Волинь".

Фестиваль задуманий як щорічна літня зустріч талановитих дітей і підлітків, педагогів з різних країн світу, які збираються разом для того, щоб з'єднати свій літній відпочинок з майстер-класами, танцювальними постановками та виставами, які дають можливість підвищити професійну майстерність в умовах дружньої зустрічі, конструктивного суперництва і здорового спілкування, на казковому узбережжі Болгарії.

Організатори заходу зауважують, метою організації міжнародних фестивалів і конкурсів дитячої творчості є розвиток культурних контактів в галузі музики, танцю, мистецтва.

Переможців у громаді тепло зустрічали односельчани з вітальними плакатами.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні