На Волині затримали трьох злодіїв

0
2
На Волині затримали трьох злодіїв
Волинські поліцейські викрили трьох крадіїв.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Так, у понеділок, 1 липня, в Нововолинську поліцейські викрили 23-річного грабіжника, котрий відкрито викрав із місцевого супермаркету алкогольний напій. За фактом грабежу слідчі проводять досудове розслідування. Зловмиснику за скоєння злочину загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Протягом минулої доби поліцейські Іваничівського відділення поліції встановили особу зловмисника, котрий із господарського приміщення 42-річного жителя району викрав каністру з дизпаливом. Дільничні офіцери поліції у співпраці із оперативниками та співробітниками сектору реагування патрульної поліції Іваничівського відділення поліції, з’ясували, що до скоєння крадіжки причетний 28-річний односельчанин заявника. За фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у приміщення, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Співробітники Старовижівського відділення поліції встановили причетність 20-річного жителя райцентру до крадіжки рятувального жилета з території готелю біля озера Пісочне в селі Буцинь. Сума збитку 400 грн. Викрадене поліцейські вилучили та повернули законному власнику.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні