У Луцьку встановили пам’ятник студенту

1
0
У Луцьку встановили пам’ятник студенту
На честь 53-річниці Луцького національного технічного університету на території вишу відкрили скульптуру студенту.

Урочисте відкриття відбулося 2 липня перед головним корпусом ЛНТУ, – повідомляє ІА "Волинські новини".

На відкриття скульптури прийшли студенти та викладачі вишу. Усі хотіли дізнатися, якою ж буде скульптура студента, адже форму тримали у суворій таємниці.

У вітальному слові ректор Луцького НТУ Петро Савчук привітав усіх присутніх зі святом.

«Хоч 53 – це не кругла дата, але це не суттєво, адже головне те, що ми рухаємося вперед, креативимо, розвиваємося. Все, що ми робимо, ми робимо заради студентів, аби університет випускав успішну конкурентну молодь. Сьогодні ми відкриваємо витвір мистецтва, інженерної думки та символ, який, я сподіваюся, допоможе нашим студентам досягати ще кращих результатів. Важливо, щоб в університеті не був культ особистості, а був культ студентства. Я вітаю вас зі святом. В добру путь, кубик», - привітав усіх Петро Савчук.


Після вітального слова ректор унівнерситету та в.о. голови Волинської ОДА Олександр Киричук перерізали стрічки – й усі побачили скульптуру студента у формі кубика.

До слова, форму кубика скульптура має не випадково, адже кубик є символом перемоги людського духу над грубою матерією. Студент-кубик тримає у руці диплом Луцького НТУ, як символ успішного випускника.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пам'ятник картонній коробці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні