--> Лучанин, який задушив свою дружину, відсидить за ґратами 10 років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин, який задушив свою дружину, відсидить за ґратами 10 років

0
-2
Лучанин, який задушив свою дружину, відсидить за ґратами 10 років
Судили 31-річного лучанина, який позбавив життя свою дружину.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Вранці 11 жовтня під час словесного конфлікту, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік за допомогою мотузки задушив свою дружину. Трагедія сталася якраз напередодні 29-го дня народження потерпілої.

Визнавши чоловіка винним в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України), Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Проте, зловмисник та його захисник не погодились із таким рішенням місцевого суду й оскаржили його в апеляційному порядку, вважаючи покарання занадто суворим, а також стверджуючи, що вбивство було скоєне у стані «афекту», викликаному образами з боку дружини.

Апеляційну скаргу подав і представник потерпілої – матері вбитої жінки, вимагаючи більш суворого покарання для убивці її доньки, який постійно зловживав алкоголем та вчиняв у сім’ї сварки.

Волинський апеляційний суд залишив апеляційні скарги обох сторін без задоволення, а вирок місцевого суду – без зміни. Отже, наступні 10 років убивця проведе за ґратами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні