--> Романівська сільська рада хоче приєднатися до Підгайцівської ОТГ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Романівська сільська рада хоче приєднатися до Підгайцівської ОТГ

0
-1
Романівська сільська рада хоче приєднатися до Підгайцівської ОТГ
До Підгайцівської сільради надійшло звернення від Романівської сільської ради з проханням розглянути, відповідно до вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», пропозицію щодо добровільного приєднання сіл Романів, Новокотів, Ботин, Верхівка Романівської сільської ради до Підгайцівської об’єднаної територіальної громади з центром у селі Підгайці.

Про це повідомляють на сайті Підгайцівської громади.

Питання про надання згоди на добровільне приєднання до Підгайцівської ОТГ Романівської сільської ради було розглянуто на минулій позачерговій сесії Підгайцівської сільської ради.

Депутати одноголосно дали «добро» на приєднання.

«Ми вже готові стати частиною Підгайцівської ОТГ і хочемо, щоб це відбулося якнайшвидше», - прокоментувала секретар Романівської сільської ради Оксана Марченко.

До слова, у селі Романів діють загальноосвітня школа I-III ступенів, дитячий садок, будинок культури, ФАП. На території Романівської сільради розташоване одне з кращих сільгосппідприємств Луцького району і Волинської області – СГТОВ «Романів».





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні