Східноєвропейський університет запрошує студентів на навчання*

0
-1
Східноєвропейський університет запрошує студентів на навчання*
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
оголошує набір студентів на навчання:

Освітньо-професійна програма «ДОКУМЕНТАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ
ТА ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ»
, СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 029 «ІНФОРМАЦІЙНА, БІБЛІОТЕЧНА ТА АРХІВНА СПРАВА»

Передбачає підготовку фахівців з інформаційної діяльності, державних службовців;

- документознавців, менеджерів інформаційно-аналітичних структур, спеціалістів кадрової служби;

- референтів; фахівців з архівної і бібліотечної справи; офіс-менеджерів; координаторів ділових презентацій та проектів; керівників прес-служби.

Перспективи працевлаштування: органи влади та органи місцевого самоврядування, правоохоронні структури, засоби масової інформації, банки та бізнес-структури, державні та відомчі архіви, сфери консалтингових послуг (консультування керівників, управлінців з питань у сфері фінансової, юридичної та експертної діяльності) та аутсорсингу (сучасний метод організації бізнес-процесів).

Кваліфікація: менеджер з інформаційно-аналітичної діяльності, організатор діловодства, референт.

Сертифікати ЗНО для участі у конкурсі: українська мова та література; історія України; математика або іноземна мова.

Освітньо-професійна програма «ІСТОРІЯ, МУЗЕЄЗНАВСТВО, ЕКСКУРСОЗНАВСТВО», СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 032 «ІСТОРІЯ ТА АРХЕОЛОГІЯ»

Передбачає підготовку істориків; археологів; науковців-дослідників історичних процесів; експертів із питань історії, культури і туризму; наукових співробітників музейних, архівних установ та
виставкових центрів; екскурсоводів, адміністраторів та організаторів екскурсійних турів; управлінців освітньої та туристичної галузі.

Перспективи працевлаштування: закладах вищої освіти; загальноосвітніх і спеціальних навчальних закладах; науково-дослідних установах; структурних підрозділах Національної академії наук України; в археологічних службах, архівних установах; органах місцевого самоврядування та центральної влади; громадських організаціях; інституціях публічної історії; музеях і галереях; туристичному бізнесі та рекламних агенціях; інституціях охорони та популяризації культурної спадщини; у засобах масової комунікації; у музейних установах, історико-культурних, історико-архітектурних
заповідниках; у сфері екскурсійної діяльності.

Кваліфікація: історик, фахівець з музеєзнавства, менеджер з екскурсійної діяльності, аналітик історичних процесів.

Сертифікати ЗНО для участі у конкурсі: українська мова та література; історія України; географія або іноземна мова.

Освітньо-професійна програма «МУЗЕЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ, КУЛЬТУРНИЙ ТУРИЗМ», СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 027 «МУЗЕЄЗНАВСТВО, ПАМ’ЯТКОЗНАВСТВО»

Передбачає підготовку менеджерів з туризму та музейної діяльності; адміністраторів і організаторів екскурсійних турів та виставкової діяльності; наукових співробітників та музейних працівників;
консультантів з надання туристичних послуг та фахівців з питань культури і туризму у засобах масової комунікації.

Перспективи працевлаштування: в системі організації та управління міжнародним та вітчизняним туризмом, музейною справою, екскурсійною діяльністю; у музейних установах, історико-культурних, історико-архітектурних заповідниках, галереях, арт-центрах; центрах розвитку культури та профільних громадських організаціях; у системі освіти; в антикварних і букіністичних салонах; засобах масової інформації.

Кваліфікація: менеджер з культурного туризму, музейної та екскурсійної діяльності, фахівець з музеєзнавства та охорони культурної спадщини.

Сертифікати ЗНО для участі у конкурсі: українська мова та література; історія України; географія або іноземна мова.

З 1 по 22 липня можна зареєструвати заяву в електронному кабінеті.

За консультацією та отриманням додаткової інформації звертатись у 246 каб. головного корпусу університету (проспект Волі, 13), або за телефоном: +38 099 159 32 18;  +38 050 239 08 83.
 
Електронна адреса: docmuzeum@eenu.edu.ua; 

Детальніше з інформацією можна також ознайомитись на сторінках: https://www.facebook.com/dokumentoznavstvo та https://www.facebook.com/muzeeznavstvo/- спільнота Музеєзнавство СНУ імені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні