--> Волинян закликають передати показання лічильника газу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинян закликають передати показання лічильника газу

1
-3
Волинян закликають передати показання лічильника газу
Цілодобово до 5 липня волиняни можуть передати показання лічильника газу.

Про це повідомляє пресслужба "Волиньгазу".

Для оплати лише за спожиті куби газу, волинянам необхідно щомісяця 1 числа фіксувати показання свого лічильника газу і передавати їх газовій компанії. Можна це зробити, не виходячи з дому, зручно та швидко за допомогою дистанційних способів.

Для цього потрібно використовувати дистанційні способи передачі, рекомендовані Оператором ГРМ (газорозподільним підприємством), “Волиньгаз” з яким укладено договір розподілу природного газу.

Нагадаємо, що згідно з правилами, прописаними в Кодексі газорозподільних систем, споживачам газу необхідно зафіксувати показання газового лічильника станом на 1-ше число і передати «Волиньгазу» дані в період із 1-го по 5-те число місяця, наступного за розрахунковим.

Побутові споживачі газу мають можливість повідомити показання лічильника компанії "Волиньгаз" щомісяця за допомогою восьми дистанційних способів. Вони полегшують і прискорюють обмін даними між компанією та клієнтом:

1. Зафіксувати показання в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Для реєстрації кабінету необхідно вказати номер особового рахунку і суму останнього платежу. Детальну інструкцію як зареєструватися в Особистому кабінеті, читайте на сайті 104.ua у розділі «Як зареєструватися».

2. За допомогою мобільного додатку 104Mobile. Завантажити тестову версію 104 Mobile на свій мобільний можна за посиланням Google Play. Тестова версія 104 Mobile наразі розроблена для мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі ОС Android (версія 4.1 або вище).

3. За допомогою нового мобільного додатку 104 MOBILE LIGHT для IPHONE. Завантажуйте 104MobileLight на свій смартфон з AppStore.

4. Через чат-бот 7104ua у месенджері Viber. Для реєстрації потрібно відсканувати QR-код через месенджер, ввести особовий рахунок (розпочинається з 071), суму останньої оплати або номер лічильника. Зареєструватись можна за допомогою детальної інструкції - https://viber.104.ua.

5. За допомогою СМС на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ YYYYY, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, YYYYY – показання лічильника (до 5 цифр). Між даними особового рахунку і показаннями необхідно ввести пробіл. Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо». Якщо клієнт отримав відповідь «Невірний формат», це означає, що дані, які він надіслав, вказані не коректно. Йому необхідно їх перевірити та повторити спробу. За даними операторів, вартість відправлення SMS на номер 7104 для абонентів мережі ПрАТ "Київстар" становить 1.00 грн грн, ТОВ «лайфселл» (lifecell) – 1.00 грн, ПрАТ "МТС Україна" (МТС і Vodafone) - 1.00 грн. Тарифи зазначені з урахуванням ПДВ і збору до Пенсійного фонду.

6. За номером контакт-центру 067 33 39 104, (0332) 280 - 104 за допомогою IVR . Користуючись підказками голосового меню, необхідно ввести номер особового рахунку та показання.

7. Зателефонувавши в контакт-центр, який працює без вихідних з 8.00 до 20.00 год., без обідньої перерви. Телефон контакт центру (0332) 280-104, 067 33 39 104.

8. Електронною поштою contact@vl.104.ua, вказавши номер особового рахунку або ПІБ та адресу.

На сайті 104.ua споживач може одержати технічну підтримку. Якщо, наприклад, виникає проблема з авторизацією (входом), або якщо втрачено логін чи пароль. Газова компанія також надає технічну допомогу щодо реєстрації та в разі проблем у роботі електронних кабінетів . Для коректної роботи сайту та електронних кабінетів фахівці радять використовувати персональний комп'ютер (ПК) чи сучасний мобільний пристрій з операційними системами (ОС) і браузерами, які зазначені за посиланням.

Найоперативнішим і найзручнішим способом передачі показань залишається Особистий кабінет. Уже за годину споживач онлайн зможе побачити оновлені дані та свій баланс. На внесення в програму кубометрів, переданих іншими каналами зв`язку, знадобиться декілька днів.

Дисциплінованість при повідомленні фактичних показань лічильника та своєчасна оплата буде персональною гарантією економії часу, коректного обліку спожитого природного газу та суттєво зменшить кількість конфліктних ситуацій.

Нагадаємо, 27 листопада 2015 р. набув чинності Кодекс газорозподільних систем, розроблений відповідно до Закону України "Про ринок природного газу». В документі визначено взаємовідносини облгазу із суб’єктами ринку природного газу, а також встановлено правові, технічні, організаційні та економічні засади функціонування газорозподільних систем.

Споживачі можуть завітати до сучасного Центру обслуговування клієнтів, що на пр.Молоді, 14 А в м.Луцьку. Там клієнтам нададуть фахові консультації, допоможуть вирішити “газові” питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А не передаси вчасно впишуть показники зі стелі,і байдуже що вони далекі від реалій,будуть вимагати сплати.Рекетирсво у законі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні