На головному проспекті Луцька змагалися скороходи з трьох країн. ФОТО

0
-2
На головному проспекті Луцька змагалися скороходи з трьох країн. ФОТО
У Луцьку в рамках відзначення Дня молоді 30 червня відбулися 14-ті міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка».

У них взяли участь понад чотири десятки скороходів з України, Білорусі та Молдови, повідомляє ІА «Волинські новини».

Дистанція змагань пролягала проспектом Волі на відрізку від вулиці Шопена до Театрального майдану. Змагалися 44 спортсмени з Волині, різних регіонів України, Білорусі та Молдови.

Найсильніші скороходи нашої держави та сусідніх країн змагалися на дистанції 10 кілометрів (чоловіки та жінки) та п’ять кілометрів (юніорки та юніори).

На дистанції п’ять кілометрів серед юніорок найшвидшою стала представниця Білорусі Анна Зубкова з результатом 22 хвилини 56,28 секунди, другою до фінішу прийшла вихованка Любешівської ДЮСШ Дарина Касьян, третьою – також представниця Любешівської ДЮСШ Валерія Шоломіцька.

Серед юніорів на дистанції п’ять кілометрів першим став Ігор Гончаренко з Сумщини, другим – представник Житомирської області Олександр Мицик, третім – представник товариства «Колос» з міста Суми Микола Рущак.

Перемогу на дистанції 10 кілометрів серед жінок здобула волинянка з Любешівської ДЮСШ Марія Філюк, другою фінішувала представниця білоруської команди Анна Терлюкевич, третє місце посіла Олена Собчук з товариства «Спартак» ДЮСШ №3 Луцької міськради.

Серед чоловіків дистанцію 10 кілометрів першим подолав Віктор Шумік (ФСТ «Спартак» Школи вищої спортивної майстерності Волині), другим – представник команди Білорусі Володимир Колесник, третім – Іван Банзерук (ШВСМ Волині).

Головне фото – ІА «Волинські новини»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні