Волинські лікарні отримали нове дороге обладнання

0
1
Волинські лікарні отримали нове дороге обладнання
Волинські лікарні отримають нове обладнання.

Про це інформує видання "Волинь Інфо".

Поставлятиме УЗД апарати компанія "Філіпс", в рамках реалізації субпроєкту Світового банку. Вартість обладнання складає понад півмільйона євро.

Уже за три місяці у чотири медзаклади краю вторинного і третинного рівня надання послуг надійде якісна техніка від одного з провідних світових виробників медичного обладнання.

26 червня, черговим якісним етапом реалізації у краї субпроєкту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» стало підписання відповідного договору з переможцем закупівлі.

Вартість договору – 552 298 євро (або понад 17 мільйонів гривень). У цю суму обійшлася закупівля 9-ти апаратів ультразвукової діагностики різних модифікацій. Чотири з них потраплять у Волинську обласну клінічну лікарню, три – у Луцьку міську клінічну лікарню, по одному – у Ковельську центральну районну та Нововолинську центральну міську лікарні.

«Обладнання поставимо вчасно, навчання проведуть наші кращі спеціалісти, тож впевнені, що якість надання медичних послуг волинянам зросте. Сподіваємося, що субпроект стане поштовхом до подальшої співпраці нашої компанії та медичних закладів Волині», – запевнив Дерек Він, представник компанії "Філіпс".

До слова, наразі триває підписання інших угод із усіма постачальниками, які перемогли у лотах другої фази закупівель обладнання для лікарень Волині. Відповідно до документів, постачання мають відбуватися за 3-4 місяці. Загальна вартість закупленого – у межах 3,5 мільйона доларів США.

У переліку – чимало вкрай необхідного для надання якісних медичних послуг. Зокрема, наркозно-дихальний апарат і дефібрилятор-монітор, також апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ), і станція моніторного спостереження за станом пацієнта з приліжковими кардіомоніторами на 6 хворих, апарат штучного кровообігу (АШК), хірургічні налобні освітлювальні та оптичні системи, інструменти для проведення кардіохірургічних операцій, лабораторне обладнання та витратні матеріали для визначення біохімічних показників, витратні матеріали для стентування та коронарографії та багато іншого.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні