Луцькі плавці вибороли 10 медалей на чемпіонаті України. ВІДЕО

0
0
Луцькі плавці вибороли 10 медалей на чемпіонаті України. ВІДЕО
Луцькі плавці привезли 10 медалей з чемпіонату України.

Про це розповів голова Волинської федерації плавання Віктор Самчук, передає "Суспільне Волині".

Змагання тривали чотири дні у Харкові. Це - перша зустріч луцьких плавців. Днями вони повернулися з чемпіонату України з нагородами.

Плавчиня Дана Ахмедова розповідає, до чемпіонату України готувалася посилено.

"Я привезла перше місце і виборола його на дистанції 50-т метрів брасом. Подолала його дистанцію за 32,79 секунди. Я встановила рекорд Волинської області. Побила свій рекорд. Третє місце я завоювала на дистанції 100 метрів брасом. Подолала за 13.48. Без підтримки ні куди. Це команда. Командний дух - завжди", - каже дівчина.

У складі команди було 12 спортсменів. Голова Волинської федерації плавання результатами своїх вихованців, каже, задоволений.

Зі слів Віктора Самчука, нині луцькі спортсмени готуються до змагань у Запоріжжі. Каже: відбуватимуться вони у липні місяці.

Детальніше у сюжеті:




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні