Горе-батьки прив'язали 6-річного сина до дверей за погану поведінку

0
-2
Горе-батьки прив'язали 6-річного сина до дверей за погану поведінку
В одному сіл Луганської області працівники поліції викрили горе-батьків, котрі ланцюгом прив’язували свого сина до дверей.

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Амброськін.

Зазначається, що хлопчика батьки прив’язали за пояс важким металевим ланцюгом. Таким чином, вони “карали дитину за погану поведінку”. Відомо, що матір’ю дитини є 27-річна місцева жителька. Батьком – 37-річний чоловік, котрий працює механізатором. Інцидент розслідує поліція.

“Сьогодні в ході проведення операції «Безпечне літо» та здійснення профілактичних заходів з перевірки осіб, схильних до домашнього насилля поліцейськими Луганщини спільно з представниками служби по ділам дітей було здійснено перевірку за адресою мешкання жіночки, 1992 р.н., та її чоловіка, 1982 р.н., працює механізатором. Виявили, що малолітня дитина, 2013 р.н., була прив’язана металевим ланцюгом за пояс до вхідних дверей та перебував в коридорі будинку. Зі слів батьків, хлопчика прив’язали «за погану поведінку». Без коментарів”,- каже В’ячеслав.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні