--> Золоті медалі і сертифікати в магазин: як гуляли випускний у Шацьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Золоті медалі і сертифікати в магазин: як гуляли випускний у Шацьку

0
-1
Золоті медалі і сертифікати в магазин: як гуляли випускний у Шацьку
З навчальним закладом попрощалися 35 випускників опорного закладу «НВК ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк».

Уперше випускний вечір відбувся не в закритому приміщенні, а на вулиці – на сцені в оновленому сквері імені Тараса Шевченка, що створило особливо святкову атмосферу не лише для випускників, а й для їхніх батьків та односельців, пише «Район. Шацьк».

У доросле життя випустили своїх дітей батьки через символічну арку з вишитого рушника. Щирі вітання від колективу вчителів звучали з вуст ведучих свята – педагогів школи Олени Голядинець та Вікторії Сидорук.

А потім були вітання та побажання знайти свою стежину у житті, бути щасливими та стати гідними громадянами нашої держави, прославляючи рідну школу та рідний край, від директора навчального закладу Валерія Михальчука.



Він же, вручаючи свідоцтва про освіту та грамоти активним учасникам шкільного життя, переможцям та учасникам різноманітних конкурсів та олімпіад, найперше, подякував випускникам за роки навчання, особливо віддавши шану наполегливості та старанням медалістам школи. А їх цьогоріч було чимало у порівнянні з минулими роками.

Так, із золотими медалями закінчили школу п'ятеро її випускників та один – зі срібною. Тож гордістю школи цього року стали Вікторія Моніч, Софія Яльницька, Ірина Дунець, Лілія Козак, Назар Гірич (золоті медалі) та Владислав Саковець (срібна медаль).



Вітання випускникам линули від голови Шацької районної ради Сергія Карпука. Він же оголосив подяки та вручив подарунки батькам випускників-медалістів, котрі гідно виростили та виховали своїх дітей.

Долучився до вітань і начальник гуманітарного відділу Шацької селищної ради Анатолій Павлей. Не з порожніми руками завітав посадовець на свято: він вручив грамоти Шацької ОТГ медалістам, а також подарункові сертифікати на суму 200 гривень у магазин «Глобус».

Благословили на доросле життя своїх 35 дітей класні керівники – Віра Романюк та Тамара Мазурок. Вони чи не найбільше за інших учителів будуть сумувати за щирими, допитливими дітьми, котрі і бешкетували на уроках, і зосереджено слухали розповіді своїх наставників, переймаючи від них знання.



Чуттєві напутні слова від імені батьків линули з вуст Олени Моніч, а пісенний дарунок – від мами випускника - Ольги Гайової. Вдячністю та любов’ю вчителям і батькам був сповнений виступ випускниці Юлії Демчук. Вона від імені усіх одинадцятикласників пообіцяла, що кожен із них завжди пам’ятатиме роки навчання у школі, мудрі настанови своїх вчителів, шануватимуть своїх батьків.



Зі сльозами на очах прощалася зі своїхми друзями-однокласниками Ірина Дунець, бо ж за роки навчання вони й справді стали однією міцною командою.

А на сцені випускники двох класів затанцювали свій останній шкільний танець та заспівали пісні, повеселили гумористичною сценкою зі шкільного життя, попрощалися зі своїм дитинством, перерізавши символічну стрічку.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні