Втоптані фекалії, таргани і сморід: у Луцьку син із матір'ю знущаються над сусідами. ФОТО

0
5
Втоптані фекалії, таргани і сморід: у Луцьку син із матір'ю знущаються над сусідами. ФОТО
На Соборності у Луцьку в квартирі – втоптані фекалії, таргани, сміття та нестерпний сморід. Із антисанітарією борються всі мешканці будинку.

Повідомлення опублікувала Яна Поліщук на платформі "Відкрите місто".

У повідомленні йдеться про те, що на проспекті Соборності 37а, кв. 84, проживає Ганна Яковчук з повнолітнім сином, який є її опікуном, бо мати має вади зору.

"Довели квартиру до антисанітарії: таргани, завбільшки з мізинець, кишить весь під'їзд, бо в квартирі сміттям завалено повністю все помешкання", – пише лучанка.

Вона додає, що мешканці будинку неодноразово звертались в організацію "УТОС", якій належить ця квартира, щоб привели до належного стану майно, яке їм належить. На це керівництво відповідало, що вплинути ніяк не можуть.

"Коли син лучанки ще був неповнолітнім, сім'ю переселили з більшої квартири в меншу. Тому, таким чином жінка почала мстити всім мешканцям будинку.

Вона виливає фекалії, зносить різний непотріб, розводить котів та створила антисанітарію, яка загрожує епідемією, чим хоче зробити нестерпні умови для життя усього під'їзду", – йдеться в повідомленні.

Мешканці будинку протягом року зверталися у служби, які могли вплинути на цю ситуацію. Домоглися лише того, що з квартири 6 камазів вивезли сміття та потравили тарганів. Утім, як переконує лучанка, зроблене вирішило проблему лише частково, бо лишилися й таргани, і нестерпний запах.

"У квартирі замість підлоги втоптано фекалії та різний непотріб , нашарування якого приблизно 10 сантиметрів. Жінка, яка проживала в цій квартирі, перебуває на лікуванні у спеціалізовану закладі, місце перебування сина невідоме", – зазначають в повідомленні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні