Назвали найдієвіші види спорту для жінок

0
-2
Назвали найдієвіші види спорту для жінок
Для ідеальної фігури потрібно займатися не всіма видами спорту. Варто вибрати саме ті, що підходять для жінок. Тоді тіло стане підтягнутим, без яскраво виражених чоловічих мязів.

Які саме заняття допоможуть домогтися максимального ефекту розповіла тренер Тетяна Григорова.

Йога

Йога зараз дуже популярна. Її особливість в тому, що під час занять нею будуть порушені як тілесний, так і ментальний плани людини.

На заняттях йогою виконуються не тільки фізичні вправи, але і від дівчат потрібна концентрація і заспокоєння думок.

Калланетика

Це ексклюзивний комплекс вправ для всіх частин тіла: ніг, сідниць, стегон, рук, плечей, спини і черевного преса. Особливістю її є те, що при виконанні вправ одночасно працюють всі м'язи тіла. Одна година занять калланетикой дає організму навантаження, рівне 7 годин класичного шейпінгу або 24 годинам аеробіки.

З нею можна досягти плоского живота і струнких ніг. На занятті калланетикой треба рухатися і задіювати всі м'язи одночасно, що сприяє прискоренню обміну речовин. Як результат - схуднення та мінус болі в спині і колінах.

Від йоги калланетика відрізняється тим, що вона є все-таки силовим навантаженням. Але, як і в йозі, уроки калланетики спрямовані на пошук і підтримку гармонії між свідомістю і тілом людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали продукт, який стимулює схуднення

Стретчинг


Головною відмінністю цього виду спорту є його багатофункціональність. Подібні розтяжки можуть бути не тільки фізичним навантаженням, але і використовуватися як реабілітаційна гімнастика для відновлення суглобів після травм.

Екзотик Пол Денс

Це також новий танцювальний напрямок для жінок. Він комбінує елементи стрип-пластики і танців на пілоні. На заняттях увага приділяється тренуванні всіх груп м'язів, розвитку пластики і сексуальності. Ти навчишся відчувати ритм музики і висловлювати його за допомогою власного тіла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні