У Міноборони заявили, що забезпечення армії заблоковано

2
8
У Міноборони заявили, що забезпечення армії заблоковано
Поставки в армію засобів захисту повністю заблоковані у зв'язку з обшуками в ГУ розвитку та супроводу матеріального забезпечення ЗСУ.

Про це повідомив начальник управління Дмитро Марченко, - передає «ZN.UA».

За його словами, під час обшуків були вилучені оригінали документів,зразки і всі електронні носії інформації.

"Це говорить про те, що повністю паралізована робота нашого головного управління. Ні видати висновок на проведення торгів, ні отримати готову продукцію ми зараз не можемо. Тобто повністю зупинені поставки в армію засобів захисту", - сказав він.

У Міноборони зазначають, що під час обшуків були вилучені також матеріали, які не зазначені в переліку, визначеному судом.

Як повідомлялося, ДБР здійснило 40 обшуків у місцях проживання чиновників Міністерства оборони, працівників комерційних структур і в офісах у рамках розслідування справи про закупівлю для ЗСУ майна за завищеними цінами.

Також співробітники ДБР провели обшук у колишнього позаштатного радника п'ятого президента Петра Порошенка, кандидата в депутати від партії "Європейська солідарність" Юрія Бірюкова. У нього вдома вилучили старий флеш-накопичувач і дві чернетки з довідками Міноборони. Він зазначив, що справа, по якій проводився обшук, пов'язана з поставками речового забезпечення Міноборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Українці! Хіба не чуєте сморід зеленого «русcкого духу»? А з телеекранів нас переконують що це в Україні «вітер змін».
Відповісти
Аби отой "вітер змін" не заніс державу під "ковпак" ху*ла!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні