У Луцьку з'явилася ініціатива «Школа менторства»

0
-4
У Луцьку з'явилася ініціатива «Школа менторства»
Досвідчені та успішні лучани стануть наставниками для молоді, яка хоче реалізувати свої плани.

Ініціатива «Школа менторства» – це новий напрямок Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський, у рамках проекту «Школа свідомого громадянина», пише Конкурент.

«Це напрямок, де наші активні лучани, які відвідують Школу свідомого громадянина, можуть локально на рівні міста реалізовувати себе як тренери, спікери і ментори (наставники). У Луцьку є два вищих навчальних заклади, з яких випускаються дуже активні і амбітні люди в яких є ідеї. Але вони не знають, як їх можна реалізувати. Тож цей проект саме для таких людей», – розповіла про проект його координаторка Христина Назар.

З її слів, основною метою проекту є об’єднання успішних людей міста з молоддю для розвитку як охочих, так і Луцька загалом.

«Плануємо скласти орієнтовний план зустрічей. Опісля цього зацікавлені молоді люди сконтактують з ментором і будуть індивідуально працювати над втіленням своєї ідеї в життя», – пояснила Христина Назар.

Варто зауважити, що «СВІДОМІ» чекають на усіх, хто хоче втілити в життя свою ініціативу чи ідею та запрошують знайти собі наставника й заручитися його підтримкою.

«Таке знайомство буде відбуватися у формі відкритих зустрічей, дискусійних панелей, відкритих лекцій менторів з активними молодими людьми», – уточнили у Громадянському Русі.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні