Депутати просять відновити потяг Ковель-Хелм

0
1
Депутати просять відновити потяг Ковель-Хелм
Депутати Ковельської міської ради ухвалили звернення про відновлення курсування пасажирського поїзду сполученням Здолбунів-Ковель-Хелм.

Про це повідомляє Про Ковель.

Вони стривожені тим, що Укрзалізниця своїм рішенням з 19 червня нинішнього року скасувала сполучення між містами Ковель і Хелм (Польща) через начебто не вирішенні питання щодо оформлення документів на паливо, яке знаходилося у паливних баках.

Депутати у своєму зверненні нагадують, що у свій час між Ковелем і Хелмом існувало пряме залізничне сполучення, яке було призупинене на початку 2000-х років. Нещодавно знову вдалося його урочисто відновити, втім лише до 19 червня.

«Слід зазначити, що місто Ковель залишається важливим залізничним вузлом і має пряме залізничне сполучення з такими важливими вузлами як Київ, Одеса, Харків, Львів, Чернівці, а залізничний шлях до міста Хелм сприяв підвищеній діловій активності та розвитку нашого регіону», - йдеться у зверненні.

Отож депутати Ковельської міської ради просять Президента України В. Зеленського, Прем’єр-міністра України В. Гройсмана, Голову ВРУ А. Парубія, Голову Комітету ВР з питань транспорту Я. Дубневича, народного депутата С. Івахіва, міністра інфраструктури України В. Омеляна, в. о. голови Волинської ОДА Олександра Киричука «вжити заходів щодо врегулювання певних процедур із фіскальними органами Республіки Польща, з метою відновлення курсування пасажирського поїзду №751/752 сполученням Здолбунів-Ковель-Хелм».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні